Wie is WP Support Team  eigenlijk?

WordpPress en marketing specialisten die organisaties helpen bij het realiseren van online oplossingen.

De geschiedenis

WP Support Team is ontstaan in 2014 toen Saskia Weterings, Frank van der Broek, Akash Khieroe en Pieter de Bont, allemaal WordPress enthusiasts steeds vaker samen begonnen te werken in ZZP-verband.  

De één was meer gespecialiseerd in HTML en CSS, de ander meer in core WordPress of Woocommerce, de ander weer in Photoshop, UX, websiteonderhoud, hosting, PHP, Javascript, SMA, SEA of SEO. In de afgelopen jaren heeft het team gefunctioneerd in wisselende samenstellingen en hebben we  meer 800 klanten geholpen (and counting!). 

WP Support Team

Ondertussen is WP Support Team uitgegroeid tot een groep van zes WordPress specialisten met samen meer dan 30 jaar ervaring. Hierdoor hebben we kennis van bijna iedere aan WordPress gerelateerde business case of probleem. We werken vanuit Amsterdam en Breda voor zo’n 200 vaste klanten (vooral uit het MKB, maar ook uit het publieke domein) waarvoor WP Support Team uiteenlopende taken uitvoert op het gebied van online marketing, webdesign, web- en appdevelopment.

Langdurige werkrelaties en geen webshops van € 700,-

Onze klanten hebben geen marketingbudget van € 500,- euro per jaar of willen een webshop laten bouwen voor € 700,-. Wij raden je dan aan om op Udemy een paar cursussen te gaan volgen of iemand in je omgeving te vragen je te helpen. Er zijn geen serieuze (Nederlandse) professionals (en al helemaal geen agencies) die met de voorgenoemde budgetten iets constructiefs voor je kunnen betekenen. Abonneer je dan ook op onze Facebookpagina, waar wij een paar keer per week tips geef over websites en online marketing in het algemeen.

Onze filosofie is dat wij als betrouwbare zakenpartners en WordPress specialisten een kwalitatief hoogwaardige relatie moeten opbouwen die informeel van aard is. Maar als het gaat om het behalen van de projectdoelen verwachten wij dat we eerlijk – en als het moet- hard naar elkaar zijn. Dat houdt ons scherp, daardoor boeken we de beste resultaten en worden deadlines gehaald.

Heb je tot hier gelezen?

Dat is mooi, want dan ben je niet afgehaakt en is de kans groter dat wij bij elkaar passen op zakelijk vlak. Heb je een vraag of wil je gewoon een keer kennismaken? Bel naar +31 76 889 44 97, stuur een berichtje via onze contactpagina of mail naar info@wpsupportteam.nl.

Artikelen

WordPress trends 2022

In dit artikel van vind je enkele grote veranderingen en WordPress-trends voor 2022. Een aantal daarvan zijn al enige tijd in het nieuws, terwijl anderen zich nog 'ondergrond' ontwikkelen.

Reviews van klanten

Hoe maak je een link die je naar klanten kan sturen om een Google review te schrijven? Reputatie marketing wordt belangrijker. Zorg dat je een constante stroom van reviews krijgt van je klanten.

WordPress onderhoud

Elke WordPress-website heeft dezelfde basisbehoeften. Wij hebben deze behoeften gegroepeerd in zes essentiële services en ze opgenomen in al onze onderhoudspakketten.