WordPress onderhoudspakket

Elke WordPress website heeft dezelfde basisbehoeften. We hebben deze behoeften gegroepeerd in zes essentiële services en ze als kern opgenomen in al onze WordPress onderhoudspakketten.

Essentiële diensten voor een WordPress onderhoudspakket

Inbegrepen bij ieder pakket

WordPress veiligheid

Een proactieve benadering van veiligheid combineert Firewall, hardening & het repareren van potentiële bedreigingen voordat ze een probleem worden.

Meer over WordPress veiligheid

WordPress support

Goede klantenservice raakt nooit uit de mode! Wij hanteren de hoogste standaarden in de branche en maken tijd voor onze klanten.

Meer over WordPress support

WordPress onderhoud

We zorgen ervoor dat je website soepel blijft draaien en er goed uitziet temidden van een wereld vol met software-, device- en browserupdates.

Meer over WordPress onderhoud

WordPress Back-ups

Solide, cloud-based backups van je gehele WordPress website zijn de basis van het herstellen van een ramp en een goede gemoedsrust.

Meer over WordPress backups

WordPress updates

Je website up-to-date houden is de beste manier om je website te beveiligen en te blijven op de cutting edge van nieuwe technologie.

Meer over WordPress updates

24/7 Monitoring

Wees de eerste die weet wanneer je website offline is  en voel je comfortabel omdat je weet dat je een specialist hebt dit je snel terug online krijgt. 

Meer over Update monitoring

WordPress onderhoudspakketten

Besteed meer tijd aan het runnen van je bedrijf en minder tijd aan je zorgen te maken over je WordPress website. Ontvang 20% korting op een jaarlijks pakket.

WordPress onderhouds-pakketten

Besteed meer tijd aan het runnen van je bedrijf en minder tijd aan je zorgen te maken over je WordPress website. Ontvang 20% korting op een jaarlijks pakket.

Voeg e-commerce support voor  € 55.- / maand

Als webdesigner en developer zijn wij ook sterk in het onderhouden van webshops.

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoudspakketten

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

Hoe werkt de staging / developmentomgeving?

De staging / development site wordt normaalgesproken in twee gevallen gebruikt:

1. Voor elke nieuwe web development die een negatieve invloed zou kunnen hebben op de gebruikerservaring werken wij op de dev site, bij akkoord pushen we die wijzigingen over naar de live site.

2. Wanneer er een probleem was met een update die problemen veroorzaakt met de gebruikerservaring (dat we niet binnen een paar minuten kan oplossen), zet ik de site meteen terug naar de laatste stabiele versie, zodat de live site weer helemaal functioneel is. Hierna voer ik testen uit en fix ik het probleemin de stagingomgeving. Op deze manier wordt de potentiele downtime geminimaliseerd (meestal minder dan 5 minuten).

Sommige klanten met hoge prioriteit of website met hoge bezoekersaantallen vragen om updates eerst uit te voeren op de staging site, enkele pagina’s te testen en dan pas de updates door te voeren als blijkt dat de update stabiel blijkt. Dit is een custom taak en ik kan een offerte bieden op aanvraag.

Wat als ik mijn abonnement wil annuleren?

Je bent te allen tijde vrij om je abonnement te annuleren. Mensen blijven bij mij omdat ze mijn ondersteuning en zorg die ik voor hun website bied goed vinden. Mijn WordPress-onderhoudsspakketten zijn niet bedoeld om je ‘gevangen’ te houden in iets wat je niet nodig hebt of niet wilt. Stuur me gewoon een e-mail of bel me.

Kan ik mijn pakket wijzigen als dat nodig is?

Natuurlijk kan je op elk gewenst moment upgraden of downgraden. Ik zal het restbedrag van elke willekeurige maand naar evenredigheid aanpassen en je bent overgestapt.

Wat is inbegrepen bij de Perfomance optimalisatie?

Een website die snel laadt is belangrijk voor de gebruikers en zoekmachines zoals Google nemen ook websitesnelheid op als een factor in hoe zij een website rangschikken. Een snelle site is vooral belangrijk voor mobiele gebruikers, een nog altijd groeiend publiek.

Als onderdeel van Premium Pakket en hoger, bied ik enkele belangrijke prestatieoptimalisaties om je site sneller te laten laden. Wat is inbegrepen:

 • Installeren en configureren caching-plug-in.
 • Optimaliseren / comprimeren van de afbeeldingenop de website.
 • Verwijderen onnodige plug-ins en thema’s.
 • Monitoren van de snelheid van de website en aanbevelingen doen voor verbetering.
 • Het fixen van fatale optimalisatieproblemen op een conitnue basis.

 

Mijn website is gehacked! Als ik een pakket afneem, kan je dat fixen?

Ja, ik bied gratis websiteherstel en malware cleanups voor mijn klanten met een onderhoudspakket klanten en ik bied deze dienst ook voor nieuwe klanten. Het enige addertje onder het gras is dat een abonnement van minimaal zes maanden vereist is om in aanmerking te komen voor de gratis cleanup.

Welke wachtwoorden heb je nodig om te beginnen?

Om alle aspecten van een WordPress-website voor mijn klanten te kunnen beheren, heb ik drie dingen nodig:

 1. Toegang op beheerdersniveau tot WordPress Admin. Je kan een nieuw account voor me maken of je kan me jouw admin-accountgegevens verstrekken en ik zal mijn eigen admin-gebruiker maken.
 2. De website database. Je kunt Cpanel / Hosting of phpMyAdmin-toegang bieden. Als je Cpanel / hosting-toegang verleent, omvat dit zowel voorwaarde (2) als (3).
 3. Uw websites bestanden.
  SFTP (beveiligd bestandsoverdrachtsprotocol) geeft mij toegang tot het rechtstreeks beheren van alle bestanden waaruit een WordPress-website bestaat.

Over het algemeen geven mensen mij twee dingen; hun WordPress admin-inloggegevens en hun hostingaccount admin-inloggegevens en we zijn onderweg!

Ik maak altijd een eigen gebruiker aan voor toegang tot verschillende omgevingen, zodat we geen conflicten hebben met wachtwoordresets en ook zodat het gemakkelijk is om de gebruiker te verwijderen als mijn diensten  niet langer nodig zijn.

Ten slotte neem ik beveiliging zeer serieus en ga ik uiterst zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie van mijn klanten. Alle toegangspunten gebruiken dubbele authenticatie voor toegang en er worden nooit wachtwoorden via e-mail verzonden.

Ik begrijp hoeveel vertrouwen er nodig is om dit toegangsniveau tot uw website met mij te delen en ik neem dit vertrouwen niet lichtvaardig.

Wat is de levertijd van kleine taken?

Ik streef ernaar kleine taken af ​​te maken op dezelfde dag waarop ze worden aangevraagd. Als een taak hoge prioriteit heeft, kan je dit me laten weten op het moment wanneer je de taak aanvraagt. Ik zorg ervoor dat deze op tijd klaar is.

Hoe definieer je een kleine taak?

Een kleine kleine verwijst naar elke nieuwe functie, kleine aanpassing of webontwikkelingstaak die minder dan 30 minuten duurt.

Voorbeelden zijn het toevoegen van een nieuw logo, het wijzigen van de tekstkleur in een hoofdmenu, het verwisselen van een afbeelding op een pagina, etc.

Telkens wanneer een taak langer dan 30 minuten duurt, hebben we twee opties:

Als de taak zeker meer dan een uur in beslag neemt om te voltooien, zal ik de hoeveelheid tijd vermelden die nodig is om de taak uit te voeren en met toestemming van de klant zal ik de taak uitvoeren tegen mijn gereduceerde uurtarief van € 75,- / uur. Voor mijn offertes houd ik me altijd aan de tijdsindicatie, zelfs als ik meer tijd besteed dan geschat. En als het minder tijd kost dan verwacht, factureer ik een lager bedrag.

Als het ongeveer een uur duurt om de taak uit te voeren, kijk ik naar de kleine taken die de klant de afgelopen maanden heeft gebruikt en in de meeste gevallen krijgt u de taak gewoon gratis.

 

Wat houdt een publicatietaak in?

Publiceren omvat het maken van nieuwe content op uw website. Dit kan een nieuw blogbericht zijn, een nieuwsartikel, een nieuw product, een nieuwe pagina, een nieuwe fotogalerij, noem maar op. Ik ben gespecialiseerd in publiceren en content en ik zorg ervoor dat de nieuwe content de volgende kenmerken heeft:

 • Zoekmachine (seo) vriendelijk.
 • Afbeeldingen worden aangepast en gecomprimeerd voor het web.
 • Video’s kunnen worden ingesloten van YouTube, Vimeo, etc.
 • De juiste html en css.
 • Leesbaar voor gehandicapte gebruikers.
 • Geen spelfouten.

 

Biedt je ook korting voor meer dan één website?

Elk WordPress-onderhoudspakket omvat één WordPress-website.

Ik bied staffelkortingen voor meerdere sites.

Stuur een e-mail naar info@wpsupportteam.nl of bel +31 (0) 76 204 55 22 en laten we een deal maken die je niet kunt weigeren!

 

Is SEO inbegrepen bij onderhoudspakketten?

Mijn onderhoudspakketten zijn gericht op het onderhoud van een website en diepgaande SEO valt buiten het bereik van een onderhoudspakket.

SEO-pakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar en vormen een aanvulling op mijn WordPress-onderhoudsplannen.

Mijn onderhoudspakketten voor WordPress vormen een onderdeel van de totale ondersteuning voor WordPress. Ik volg best practices om de SEO te verbeteren bij alles wat ik doe wat onderdeel is van een onderhoudspakket.

Enkele voorbeelden zijn:

 • Wanneer ik afbeeldingen toevoeg, voeg ik alt-tags toe (alternatieve tekst voor zoekmachines en gehandicapte gebruikers).
 • Ik zorg ervoor dat je website een goede SEO-plug-in heeft (ik gebruik SEO van Yoast).
 • Ik zorg ervoor dat de site door zoekmachines kan worden geïndexeerd.
 • Ik voeg een XML-sitemap toe om zoekmachines te helpen je site te doorzoeken.
 • Ik houd de site draaiend zonder problemen.